lunes, 28 de abril de 2008

III Gala de Premios en Zona Iluminada


Fa uns dies el Cesc Mateu i la Robelfu em van atorgar el Premi al Blog Dorado. Imagineu quina va ser la meva satisfacció en rebre aquests guardó per partida doble i per part de dos companys a qui aprecio moltíssim!. Moltes gràcies a tots dos.

El Cesc em va atorgar el premi des del seu blog Escrits Perduts, el qual us convido que hi doneu una ullada tot sovint perquè està ple de sentiments, reflexions i emocions del Cesc. No us el perdeu! Us asseguro que val la pena gaudir-ne!. El Sense fer Soroll és l’altre blog del Cesc el qual visito sempre. És d’aquells blogs que em commouen perquè en ell es despulla un cor noble ple d’humanitat que endolceix cadascuna de les paraules que utilitza de tal manera que, quan les llegeixes, el seu llenguatge t’empeny a sentir les emocions a flor de pell que transmet el Cesc. Des d’aquí us animo que visiteu el Sense fer soroll cada dia, com faig jo, perquè visitar-lo és entrar en un món millor, més humà, més senzill i descobrir una gran persona amb molt bon fons i plena de bons sentiments. Sempre reservo una mica de temps per passejar-me pel Sense fer Soroll i pel Escrits Perduts.

La Robelfu em va atorgar també el Premi al Blog Dorado des de la seva Armonia on ens convida a conèixer els sentiments d’una gran dona. Les seves paraules em mostren a una persona feliç, il·lusionada, sincera, agraïda i cordial. Visitar la Robelfu és gaudir d’uns instants agradables mentre ens passegem pels seus posts, plens d’encant, de vida i de sentiments purs. Els seus escrits perquè són molt interessants. Per a mi, l’espai de la Robelfu és un d’aquells que sempre estaran presents al meu llistat de blogs que m’apassionen.

He trobat un link sobre els orígens d’aquest premi:

En palabras del creador de esta mención: "Este galardón significa unión, afianza los lazos de amistad entre los enlaces o a quien se le otorga"

OTORGO EL PREMIO BLOG DORADO A:





¡Felicidades a todos los premiados!